Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak szybko zarobić na Escudo?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak szybko zarobić na Escudo?

Mam pytanko - jak szybko zarobić na Escudo Pike w GT 2. I jeszcze jedno podajcie najlepsze ustawienia do Dodga Vipera GTS.
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

wystarczy ,że podkrecisz sobie jakąs furke do około 330km i wejdziesz w drugi (jak sie nie myle) wyscig w muscle car ,tam jest do wygrania Cobra warta 75.000 wiec wygraj ja kilka razy zebys uzbierał 500.000 a potem kup Opla Tigre. Tigrą moment na Escudo zarobisz.

Komentarz

Najlepszy jest wyścig w Special Event -> Grand Touring Car Trophy -> Mid-Field.
      Dostajesz 30 000 Cr. za wygraną i samochód o wartości 250 000 Cr. Łącznie - 280 000 Cr. Kilka razy powygrywasz i masz Escudo ^^

Moc max to 591hp. Ja tam śmigałem swoim Lancerem evo VI RS (moc obniżona aby zmieścić się w 591 hp) i zostawiam innych na 10 sekund

Komentarz

zdobądź jakieś szybkie auto i weź udział w wyścigu gran turismo all stars na red rock valey speedway. tam uzbierasz kilkadziesiąt tysięcy ale i zdobędziesz TVR SPEED 12 ona jest warta 500 000 cr. . na tej trasie trzeba zrobić 5 okrążeń ale opłaca się przejedź ten wyścig 4 razy (ale możesz i więcej opłaca się) sprzedaj wszystkie TVR i będziesz miał za 4 TVR 2 000 000 cr. naprawdę się opłaca

Komentarz

wiecie może gdzie wygrać tą starą mazdę rx7 z 83' roku bodajżę

Komentarz

Zamieszczone przez mateolog
            wiecie może gdzie wygrać tą starą mazdę rx7 z 83' roku bodajżę
            Nie na temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            następny

Komentarz

Re: JAk szybko zarobiĂŚ na Escudo?

wystarczy ci cos co ma tylni naped i moc powyzej 500km i startujesz w gran turismo all star na torze RRV Speedway. tam wygrywasz. 50 000 za 1st miejsce i 500 000 za tvr cerbere 12 speed do sprzedania. cztery takie wyscigi (gora pol godziny) i masz na escudo ;] proste.... ;]

Komentarz

cos mi sie wydaje ze jeszcze szybciejszym sposobem bedzie ten sposób: wsiadasz do GT40 Race Car, bierzesz wyscig Mid-Ship Challenge (jakos tak, zresztą wyscigi MR) i wybierasz ten ostatni. Tam tez jedziesz na Red Rock Valley, ale tylko dwa okrązenia i wygrywasz równiez GT40 Race Car wartego 250 000cr. Jedziesz ten wyscig osiem razy i zajmuje ci to jakies 20 minut (jeden wyscig bedzie trwał gdzies ok. 2 minut, moze i wiecej) :wink: .

Komentarz

Zamieszczone przez AMW
                  szybciejszym.
                  szybszym :wink: :wink: :wink: :wink:

Komentarz

ojc, racja... . Łapiesz za słówka .

Komentarz

jest jeszcze trzeci wyscig w WORLD OPEN CAR. trasa Trial Mountain. dwa kolka i dostajesz R CONCEPT CAR LM EDITION. tylko nie jestem pewien czy na sprzedaz stoi on po 125 000 cr czy 250 000 cr. jesli po 250K to ta samo jak kolega pisal wyzej. 8 razy i masz 2 000 000 cr

ps.. dlaczego procz wyscigu na pikes peak nie mamy mozliwosci zmierzyc sie z Escudo? to byloby wyzwanie

Komentarz

jesli dobrze sięgam pamiecią to za opylenie tego Dodga dostawalismy 125 000cr. Nie co mniej opłacalny sposób ale tez niezły :wink: .

Komentarz

Ja znam jeden ze sposobów na szybką kase (ogólnie, nie pod Escudo). Jest ich może więcej, nie wnikam. Na początku gry najlepiej zakupić jakiś używany, tani wózek (ja sprawiłem sobie Nissana Marcha). Następnie zbierać kasę na Chevroletta Grand Sport (jest on tani i szybki, niestety skłonny do spinowania). Chevyego kupujemy za 4.001.000 Cr. Teraz wystarczy go trochę stuningować (tak do ok. 500 koni, nie potrzeba dużo kasy) i wystartować na Apricot Hill 200 km. I teraz scenariusze mogą być dwa. Jeśli wygramy [R] Vipera GTS-R, to mamy farta i droga do 100.000.000 Cr otwarta. Wystarczy kosić trasy na Gran Turismo All Stars. A jeżeli znowóż zdobywamy Lancię Stratos, to mamy mniej szczęścia (ale chociaż 50.000.000 Cr :wink: ). I tutaj proponuje zakup Forda GT-40 i ponowne wystartowanie nim w wyścigu (fordem rzecz jasna). Jeżeli zdobędziemy Vipera, to wracamy kilka linijek do góry (wyścigi na All Stars). A jeżeli znów Lancie, to bierzemy udział w wyścigu, w którym zdobywamy [R] Forda GT-40 (błękitny z czerwonym paskiem jak ktoś nie wie ). I teraz zdobytym Fordem, tak jak w przypadku Vipera, bierzemy GT All Stars i do miliona. W tym miejscu (jeżeli mamy szczegółną chrapkę na Escudo) dalej jeździmy w GTAS. A jak chcemy szybciej zarobić kase, to kupujemy GT-ONE Road Car. Teraz Gt World Cup. Dalej według uznania.

Opis może wydaje się długi, ale w ten sposób można naprawdę szybko zdobyć kasę. Ja osobiście zawsze używam tego sposobu.

Komentarz

sposob jest pooootwornie dlugi ....poczytaj sposoby zamieszczone nieco wyzej :wink:

Komentarz

Tak, tylko, że one ograniczają się do:
                              "dorwij szybką bryke" itd.
                              Nie chcę oczywiście nikogo obrazić, ale szybkiej bryki nie dostajemy za darmo. Najpierw oczywiście licencje. A żeby zdobyć szybką bryke, to trzeba mieć kase. A ten sposób w praktyce nie jest aż taki długi. Ja bardziej opisałem, jak zacząć grę. Ja zawsze tak robie i w jeden dzień mam 100.000.000 Cr. Jak ja pisze jakiś sposób, to opisuje go szczegółowo. Tyle w temacie.

Komentarz

Pracuję...
                              X