Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mam problem

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Mam problem

Siema ! Mam problem z GT 2 . Nie mogę przejść pewnych wyscigów w Simulation Disc (nie w Arcade Disc) dlatego mam pytanie : Czy któś mógłby mi podać jakimi autami zaczynał grę i jak je tuningował ? Chodzi mi o to jakie auta kupował i jakie wyścigi nimi wygrywał. Kiedyś byłem w GT 2 dobry ale teraz wyszedłem z wprawy dlatego proszę pomóżcie mi przebrnąć przez te początkowe wyścigi. Z góry dzięki i POZDRO .
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Ja dawno nie grałem w GT2 ale coś tam pamiętam(bo pleja 1 sprzedałem).No więc na początek zawsze kupowałem Suprę (rok 91 lub 90) no i pierwsze wyścigi sie wygrywało.A później jechałem w takich wyścigach aut z lat 80. chyba.ale nie pamiętam jak sie nazywały .Wygrywało się tam Silhoute Skyline (z lat 80.chyba był też).A tym autem z kolei dało sie już wiele przejść i zrobić postępów w grze.Pamiętam że wygrywałem tym autem z Listeremi i innymi race car's mocniejszymi o wiele :wink: .Mam nadzieję że zrozumiałeś to co napisałem bo trochę to zagmatwałem chyba.............

Komentarz

Z tego co pamiętam to używany Skyline też dawał rade.

Komentarz

A tym Silhoutem pojedź na wyścigi ..no właśnie już nie pamiętam jakie dokładnie ..... wiem że to były takie na samym końcu do wyboru z listy( bo były tam chyba 4 strony tych wyścigów ,od najsłabszych do najmocniejszych aut w nich udział biorących)....ah no nie wytłumaczę tego dokładnie . pamiętam ze to były wyścigi w których się ścigasz z race carami np. lister storm, alfa 155 touring car, R390 gt1. Tam wygrywasz TVR Speed 12 i możesz go sprzedać za dużo kasy.....powygrywaj te wyścigi kilka razy ,posprzedawaj tego TVR i dużo kasy zainkasujesz...Ufffffff....sorry że te moje rady takie dosyć skomplikowane i trzeba sie dużo domyślić w nich ,ale chciałem Ci pomóc ...mam nadzieje że będziesz wiedział o które wyścigi mi chodzi bo siedzisz w GT2 teraz ,ja już nie:/ :wink:

Komentarz

TVR Speed 12 bodajże w GT All Stars, ale nie pamiętam która trasa.

A Silhoutte w ostatnim lub przedostatnim wyścigu w 80's.

w GT2 klucz to dobry start. Na chama to można niestuningowaną Xantią wygrać ten wyścig na 50 okrążeń w tej trasie po nocy z tymi Toyotami GT-One etc ;p .
          Honda

Komentarz

Spoko ! Dzięki wam wszystkim za pożyteczne rady

Komentarz

Spoko .... Spoon skonkretyzował moje rady streszczając i konkretyzując moje wywody :wink:

Komentarz

[quote="Spoon"]TVR Speed 12 bodajże w GT All Stars, ale nie pamiętam która trasa.

trasa trzecia .

Komentarz

Mam tego TVR SPEED 12 i jest nawet dobry ale wolÄ™ ESCUDO !

Komentarz

Zamieszczone przez loniek
                    Zamieszczone przez Spoon
                    TVR Speed 12 bodajże w GT All Stars, ale nie pamiętam która trasa.

trasa trzecia .
                    red rock walhy
                    Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

witam może troche głupie pytanie ale jak moge rozpocząć gre na Arcade Disc bo zawsze kiedy próbuje wejść na jakiś wyścig zawsze nic niemoge zrobić bo nie ma aut pokazanych nie da sie ich wybrac poprostu nic ... Powiedzcie co zrobić żeby wkońcu pokazały mi sie te auta przy ich wyborze

Komentarz

Jeśli chodzi ci o GT2 to w Arcade wybierasz "single race", potem "home garage" i wybierasz swoje auto do wyścigu a konsola losuje resztę przeciwników o podobnej mocy.
                        Jeśli w "time trial" nie są dostępne wszystkie tory (23), to trzeba je odblokować w "single race"
                        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

wielkie dzięki na rade Shumi,ale to nic nie daje robiłem tak jak pisałeś wybieram samochód z garażu ale gdy mam wybrać jaką chce już wybrać jaką bedę miał skrzynie biegów to nic nie da się wybrać.I tak jest w każdym trybie w arcade disc.Gdy wybieram samochód z garażu nie widać jego sylwetki tylko pisze ile ma koni oraz jakie to auto...

Komentarz

Zamieszczone przez suski
                            wielkie dzięki na rade Shumi,ale to nic nie daje robiłem tak jak pisałeś wybieram samochód z garażu ale gdy mam wybrać jaką chce już wybrać jaką bedę miał skrzynie biegów to nic nie da się wybrać.I tak jest w każdym trybie w arcade disc.Gdy wybieram samochód z garażu nie widać jego sylwetki tylko pisze ile ma koni oraz jakie to auto...
                            Dziwna sprawa.. Jak możesz to napisz jaką masz wersję GT.
                            A sprawdzałeś to na innej płycie ? Może coś z płytą masz, albo coś się stało z save

Komentarz

mam wersje PAL i nie sprawdzałem na innej płycie możliwe że jest źle nagrana albo coś w tym stylu

Komentarz

PracujÄ™...
                              X