Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepsze auta do GT1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Właśnie gram w GT1 na PS2 i mam już GTO Twin Turbo '92 na maxtuning,ale tylnonapędówkami też można fajnie śmigać tylko trzeba ustawić odpowiednio spoilery i wysokość nad ziemią.Odsyłam do tematu "porady".
    P.S. Znalazłem bardzo ciekawy link nt. JGTC.Znajdziecie tam fotki waszych ulubionych furek od 1995 roku,Oczywiście z serii GT.

http://kaosu1031.fc2web.com/jgtcgallery ... top001.htm
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Według mnie chociaż już wieki nie grałem najlepszym samochodem jest Toyota Supra RZ i nie zgadzam sie co do opini o Viperze jeździłem nim i wygrywanie nie było takie trudne

Komentarz

Mam Vipera GTS-R (GT1) i ustawiłem go tak że moge robić nim co chce,nie kręci bączków przy byle okazji (chyba że przesadzę z gazem) i dość żwawo się rozpędza.Ustawienia wkrótce...
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Tak, Viper może być niezły i nie kręcić bączków jak inne FR, nieźle jeździ R11! :wink: A do Normal jest świetny.

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
            Mam Vipera GTS-R (GT1) i ustawiłem go tak że moge robić nim co chce,nie kręci bączków przy byle okazji (chyba że przesadzę z gazem) i dość żwawo się rozpędza.Ustawienia wkrótce...
            dawaj, dawaj je
            hie hie hie

Komentarz

Oto ustawienia (moje) do:
              Chrysler Viper GTS-R (GT1)
              680hp,1249kg
              ZAWIESZENIE
              Spring Rate: 4.6/5.2
              Ride Height: 90/92
              Damper: 4/5
              Camber: 1.6/1.0
              Stabiliser: 3/4
              Brake: 5/6
              SPOJLERY
              Downforce: 0.57/0.42 (większy docisk z przodu->lepszy skręt)
              SKRZYNIA BIEGÓW
              1-2.395
              2-1.550
              3-1.330
              4-1.067
              5-0.830
              6-0.687
              7-0.557
              Final-4.475
              W razie niezadowolenia regulować Final'em i spojlerami,reszty lepiej nie ruszać.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ktoœ tu wczeœniej napisał o Cerberze LM - to wspaniały wóz! Niezwykle szybki i zwrotny.

@schumi
                Dodge Viper po dobrym ustawieniu też nie ma konkurencji w wyœcigach.
                Sam używam nieco innych ustawień, ale na tyle już opanowałem jazdę Viperem, że bšczki sš wykluczone.
                STOP błędom ortograficznym

Komentarz

Zamieszczone przez KoLD
                  Kto� tu wcze�niej napisał o Cerberze LM - to wspaniały wóz! Niezwykle szybki i zwrotny.

@schumi
                  Dodge Viper po dobrym ustawieniu też nie ma konkurencji w wy�cigach.
                  Sam używam nieco innych ustawień, ale na tyle już opanowałem jazdę Viperem, że bšczki sš wykluczone.
                  no nie powiedzial bym. gto twin turbo po maksymalnym tuningu to potwór. te wozki z naklejkami za 50,000 nie maja zadnych szans

Komentarz

jeśli gra się 1 VS 1 to GTO oczywiście byłby lepszy (chociaż zależy od umiejętności kierowcy :wink: ) ale na wyścigu raczej nie da się spotkać Vipera i na full podrasowanego GTO obok siebie.

Komentarz

Teoretycznie powinien być w wyścigu JAP vs USA,ale trzeba by na niego trafić,o ile japońce go tam umieścili jako konkurenta.Częściej można spotkać Camaro lub Corvette.
                      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

teoretycznie. dawno w GT1 nie grałem i zdaje mi się, że Viper RT/10 lub GTS tam występuje, ale na pewnie nie na full podrasowany GTO.

Komentarz

W dodatku nawet jak jest tam taki dobry wóz to komputer nie potrafi go na maxa wykorzystać, na zakrętach nie ma szans gdy jadę, bo jego technika jest inna a często wolniejsza! :wink:

Komentarz

ja jak kupuje ten samochud gto jade wiscig i mi odlatuje razem z innimi

Komentarz

W GT1 jest jeszcze lepsza supra od 95' RZ.Mianowicie Supra RZ ze sklepu z nowymi furami.
                              Po max tuningu ma 896 KM i 1086 Kg,poza tym jest w malowaniu TRD 3000 GT.Ale jak ją ustawiłem tak jak 95'RZ to wyciąga tylko 409 km/h,mimo że jest cięższa tylko o 10 kg.Może coś żle ustawiłem.
                              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Moim zdaniem najlepszym do griftowania jest Viper GT lecz do jeżdzenia wydaje mi się że subaru impreza Pozdrawiam
                                Viperowiec

Komentarz

Pracuję...
                                X