Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepsze auta do GT1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ludzie bzdury gadacie, najlepszy w GT1 jest Nissan Skyline R32, tylko dokładnie jaki, cholera wie, nie pamiętam, ale na pewno nie NISMO ani V-Spec . Załączcie tą starą gierkę i wyprobujcie to cudo .

W GT2 wiadomo, Escudo, GT-One. Jednak ja polecam Saleena SR Widebody, miód .

P.s Nie można pozwolić by ta część forum umarła .
    Honda

Komentarz

Moimi ulubionymi samochodami gt1 som:
      FTO LM edition
      Subaru Impreza WRX sti zrobiona przez siebie
      GTO Twin Turbo '95
      był taki samochód chyba za wyścig sie go dostawało Toyota Chaser LM edition
      no i jeździło sie takimi jak supra viper czy cerbera ale to juz nie ulubione
      :-)

Komentarz

Dla mnie Chaser LM w GT1 wymiatał, szkoda że w GT4 poswięcono temu samochodowi tak mało miejsca(tylko jeden model) a to pełnokrwisty JDM

Komentarz

Lepszy był Chaser "własnej roboty". Ba, uważam, że w każdym aucie w GT1 jest to piękne, że aż tak mocno można odczuć to co robimy z naszym samochodem .

Honda Accord Kombi też jest niezła .
          Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
            a pozwolić by ta część forum umarła .
            Racja.Bo ja mam tylko GT1 i GT2
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
              Ludzie bzdury gadacie, najlepszy w GT1 jest Nissan Skyline R32, tylko dokładnie jaki, cholera wie, nie pamiętam, ale na pewno nie NISMO ani V-Spec . Załączcie tą starą gierkę i wyprobujcie to cudo .

W GT2 wiadomo, Escudo, GT-One. Jednak ja polecam Saleena SR Widebody, miód .

P.s Nie można pozwolić by ta część forum umarła .
              Jeśli chodzi ci o moc to owszem najwięcej KM w GT1 ma Nissan Skyline R33 V-Spec II 95' (used)-->945 KM.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Mi się udało najwięcej wyciśnąć z GTO, 930 HP. A co do Nissana to R32, nie R33, wg mnie najlepszy i tyle ;p. Super przyspieszenie, po majstrowaniu ze skrzynią nadaje się też na Test Course i jest dużo zwrotniejszy od GTO .

Btw tym Nissankiem wyciągnałęm jakieś 430, dobra fura, dobra ;p .
                Honda

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Dla mnie Chaser LM w GT1 wymiatał, szkoda że w GT4 poswięcono temu samochodowi tak mało miejsca(tylko jeden model) a to pełnokrwisty JDM
                  Chaser miał niezły wygląd,ale jak na mój gust okropnie sie prowadził.Przynajmniej był szybki.
                  A najlepszym autem (dla mnie) w GT1 jest GTO TWIN TURBO.
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dziwi mnie trochę, że GTO dobrze Ci się jeździ a Chaserem nie, no, chyba, że lubisz coś ala HKS 180 SX (ja tam lubię, ale Chaser rlz) .
                    Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                      Dziwi mnie trochę, że GTO dobrze Ci się jeździ a Chaserem nie, no, chyba, że lubisz coś ala HKS 180 SX (ja tam lubię, ale Chaser rlz) .
                      No wiesz jak jest.Każdy lubi co innego,GTO naprawdę mi się fajnie jeździ i dla mnie rządzi Chaser też jest niezły,ale naprawdę dla mnie się źle prowadził...
                      A co do tego HKS'180SX - nie prowadzi się dobrze,ale prędkością wymiata
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Chaser w GT1 był jednym z niewielu aut z napędem na tył którymi fajnie i dość łatwo sie jeździlo (przynajmniej dla mnie)
                        :-)

Komentarz

Wracając do GTO i takich aut...Jestem w trakcie robienia testu porównawczego aut zarówno stuningowanych,jak i seryjnych...Są tam różne testy i za każdy każde auto dostaje odpowiednią ilośc punktów...Startują tam japońskie superwozy - Honda NSX,Mazda RX-7,Mitsubishi GTO,Toyota Supra,Nissan Skyline i Subaru Impreza.Więcej nie powiem
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Re: Najlepsze auta do GT1

Moim zdaniem Mitsubishi Gto najdrozszy z wyboru uzywanych samochodów po max tuningu.

Komentarz

Ja w GT1 kupiłem Subaru Imprezę tą za 500.000Cr. i nie żałuję. Super wozik. Potem wygrałem FTO LM Edition, ale trochę słabo skręca. Skyline, jak do mnie to szmelc, bo w GT1 w Hard-Tuned Cars miotało nim jak kamieniem...
                              jeśli ktoś ma to niech wyśle na PW, albo tu zamieści ustawienia do max tuned Gto Twin Turbo, bo mi zanim wejdzie na obroty, to mija strasznie dużo czasu

Co do GT2. toyota Gt One, ani Nissan R390 nie są warte, moim zdaniem uwagi. Pokonałem je wygranym Nissanem Unisa Jesck(czy coś). Nieco ponad 700hp, i 92.0kgm(ile to Nm?? 920Nm?)

Komentarz

Zakup najdroższą skrzynię biegów i w ustawieniach auta zrób skrzynie tak by wchodziła szybciej na obroty (RPM)

Komentarz

PracujÄ™...
                                X