Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjecia] JISAW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjecia] JISAW

Oto 3 foty z poczatku mojej rozgrywki mam od dzisiaj GT1 Poczułem się jak kiedyś gdy z nie cierpliwieniem czekałem na momęt odpalenia nowej gry :mrgreen: Czasem jest przyjemnie wrócić do korzeni :wink:
    Przyznam się że dziwnie sie troche jeździ :mrgreen:

Re: [FOTY GT1] JISAW

Foty srednie. Pierwsza w tunelu ok.

Ps. Ostatnio troche mnie ciagnelo do GT1, ale chyba nie jestem przygotowany na taki szok :mrgreen: Moglbys opisac wrazenia z jazdy i porownac je do GT2? Dziwnie to ja wiem

Komentarz

No wiesz to wkońcu pierwsze GT więc rewelacji nie ma:-) porównując do GT2 to jest śmiesznie:-) ale mi pasuje bo czuje to mrowienie w całym ciele tak jak bym grał w najbardziej upragnioną grę:-) ok teraz pare słów odnośnie tej że części fizyka jest uproszczona to tak jak byś grał w jakąś arcadówke seryjnie wozy lepiej się trzymają niż w GT2. Graficznie nie umywa się do GT2. Ale nie samą grafika człowiek żyje:-) jeśli kochasz samochody i serię GT to ręką na sercu mogę ci powiedzieć że załatw sobie GT1 :-)
      PS. Wogóle ten dział umiera nikt już tu nie żyje tą częścią. Postanowiłem ożywić ten dział. Jak mi się uda to dostanę medal i będe drugim adminem:-):-):-)

Komentarz

Mi się podoba nr.2

Komentarz

Dla mnie pierwsze 2 zdjęcia ,ale 3 też nienajgorsze.

Ja gram w GT1 od października 2000 roku i nadal mam tą część , postaram i ja również dodać parę nowych fotek.
          Bo jak sami widzicie na forum najczęściej grają w GT2 ,niż w GT4 ,GT3 ,czy GT1 ,niestety ,nawet przeliczcie sobie ile tematów jest założonych i postów.
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Dostawa fotek

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Komentarz

1. niezle
              2. fajne, choc mogloby byc jasniej
              3. takie sobie, poprawne
              4. to jest dobre
              5. poprawne
              6. poprawne
              7. podobnie jak nr 2
              8. to jest swietne
              9. to tez jest dobre
              10. a to GNIECIE :mrgreen:
              11. za ciemno
              12. ciekawe, nawet dobre
              13. poprawne

Ogolna ocena: 4+/6

Komentarz

1. Najlepsze wg mnie.
                2. Niezłe, troszke światła.
                3. Średnie/Dobre.
                4. Drift dobre foto.
                5. Średnie ,ale lepsze od 6.
                6. Średnie .
                7. Średnie.
                8. Wyśmienite.
                9. Dobre.
                10. Całkiem , całkiem .
                11. Ciemne i troche dymu.
                12. Interesujące.
                13. Dobre .

8.1/10

Komentarz

Jisaw, czekamy na jakas sesje. Moze jakis samochod LM Edition?

Komentarz

może tak S14 LM najlepiej by było czerwony ,do twarzy mu.

Komentarz

Heh teraz tak patrze na te fotki i tą grafikę.No i teraz jak ktoś w GT5 zobaczy małą teksturkę lub nie wielką skazę to jest wielkie halo .A w GT1 kwadratowe koła i każdy się wtedy cieszył z gierki ,a teraz to wszyscy mają za dużo w du*ie chyba

Komentarz

Jak to się mówi
                        Rośnie apetyt w miarę jedzenia ^^
                        Ale ogólnie przytłaczając sprawę grafy to wiara trochę ma wełbie po przepierdalane bo np.
                        ktoś zaczynał od mega wielkich pikseli i przechodził w kolejne faz lepszej grafiki to łep się lasował
                        Przykład mój siostrzeniec kiedyś się zemną zachwalał PSX-em i GT2 a teraz nawet nie chcę na to patrzeć tylko się śmieje z nas że w takie gówna gramy
                        bo on ma teraz mega kompa i leje na wiejską grafę.

Moim zdaniem nie tylko grafa jest ważna głównie dla mnie liczy się to czy dany tytuł ma mnie czym zainteresować a potem wygląd.
                        W obecnych czasach gry robione pod lepsze sprzęty nie mają tego ssania co kiedyś że wracasz do niej kiedy tylko masz okazję.
                        Gry z czasów PSX-a więcej ciekawiły zwykłych graczy niż obecne przepakowane detalami gówna.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                          Gry z czasów PSX-a więcej ciekawiły zwykłych graczy niż obecne przepakowane detalami gówna.
                          Bo kiedyś nic nie było i lubiło się to co jest.Jak przypominam sobie wczesne lata to było granie w piłe koło domu lub ewolucje na starym składaku A jakież to były emocje ,gdy koledze wujek z niemiec przywiózł Nintendo do tego Super Mario Bros i Zelda Ale było granie od rana do wieczora No i to był klimat.Teraz jakoś tego nie ma...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                            Zamieszczone przez JISAW
                            Bo kiedyś nic nie było i lubiło się to co jest.Jak przypominam sobie wczesne lata to było granie w piłe koło domu lub ewolucje na starym składaku A jakież to były emocje ,gdy koledze wujek z niemiec przywiózł Nintendo do tego Super Mario Bros i Zelda Ale było granie od rana do wieczora No i to był klimat.Teraz jakoś tego nie ma...
                            *********. Ja mam dobrego kompa i gram we wszystkie gry i zdecydowanie nie potwierdzam tego, że nie mają klimatu - takie L4D2 choćby.
                            1+1=10

Komentarz

Dla mnie gry z PSX mialy dusze a teraz zamiast gry z tym czyms dostajemy gre jedynie z dobra grafika.

Komentarz

Pracuję...
                              X