Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT 1 pomocy

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT 1 pomocy

Czesc - po liku latach postanowilem wyjac konsole z szafy i ja odkurzyc . Zaczolem grac w gt i tak mnie wciognelo ze zaczolem je przechodzic wyscig w wyscig (zaliczylem juz FF , FR , 4WD , USvsJAP , JAPvsUK, Tuned car , Normal Car , Max Speed oraz ten na 60 lapow .
    Zrobilem oczywiscie takze wszystki licencje . No ale powrocmy do mojego problemu a mianowicie co czeba zrobic zeby byly wszystkie auta dostepne w trybie Arcade na 2Playerow . Czy czeba zaliczyc wszystkie wyscigi w GT ??

Za odp z gory bardzo dziekuje i Pozdrawiam

Trzeba zaliczyc każdy wyscig w trybie arcade na każdym poziomie trudności.

Komentarz

w trybie arcade ??? a nie w gt ??

czyli mam jechac na easy potem na normal i hard na kazdej trasie ktora jest w trybie arcade ?

Komentarz

Tak
        "...Ultimatum, kasa albo wózek. Żaden doktor nie złoży tak połamanych nóżek..."

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Trzeba zaliczyc każdy wyscig w trybie arcade na każdym poziomie trudności.
          Odkopie temacik, bo trochę mnie wkurzyło że Kyjgel tak ściemnia.
          Otóż w rzeczywistości wygląda to inaczej.Możesz wszystkie wyścigi jechać na poziomie trudności jakim chcesz. Każdą trasę musisz zaliczyć autem z klasy A, B i C. Wiem, bo niedawno to robiłem.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Odkopie temacik, bo trochę mnie wkurzyło że Kyjgel tak ściemnia.
            Może pomyliło mu się z GT3. Tam trzeba było jechać na każdym poziomie trudności.

Komentarz

A u mnie trzeba każdą klasą na poziomie Hard .
              Honda

Komentarz

Pracuję...
              X