Pod względem elastyczności silnik Turbo bije na łeb na szyję N/A... oczywiście jeśli turbo jest normalnych rozmiarów, a nie przeciętnego wiaderka na zaprawę na budowie...
Tak, ale chodzi o to, ze porownalem silnik GTO z turbina wielkosci rzekomego wiadra do wolnossacej V8 TVR'a. Wole miec cos "na dole", niz gigantycznego kopa doslownie na chwile.
TVR Cerbera LM vs. GTO Twin Turbo 1:0
janki96, any ideas? Moze inny tor ci pokazac? Tylko nie wyskakuj z Test Course czy Machine Test
To nie jest topic "moje ulubione" tylko najlepsze auto. Stwierdziles, ze GTO jest szybsze bez zadnych wiarygodnych wynikow. Ja potwierdzilem, ze to Cerbera LM jest najlepsza.
Mi się spododał mitsubishi fto lm pędzi jak szalony
gto jest dla mnie bardzo dobry szybkość i zwrotność
cerbera lm też jest bardzo dobra
auto które mi się nie podoba w tej grze to jest dodge concept car
a średnio podchodzące auto dla mnie to jest chaser lm
Thoorn z tobą dyskusja jest wyjątkowo trudna.Ty zawsze musisz postawić na swoje.Chciałem z tobą normalnie przeprowadzić dyskusję,ale nie przecież pan wszystko wiedzący omnibus.Kończę z tobą dyskusje bo z tobą dyskusja jest bez sensu.
Sorry, ale GTO nie ma szans z TVRem... jest zbyt krowiaste, dodatkowo ma zbyt miękkie zawieszenie, prędkość na prostej to nie wszystko... IMHO tyle w tej dyskusji...
Zgadzam się z tobą jak jedziesz na ustawieniach fabrycznych.Wtedy jeździ niespecjalnie.Ale jak się nad nim trochę pomęczysz to wtedy super się nim jeździ
Komentarz