Jakim jest zdaniem Was najlepsze auto w gt1???Wiem,że ten temat już był,ale tym razem jest ankieta.Piszcie,co w tych autach wam się podoba.Mi się w GTO Twin Turbo podoba się łatwość prowadzenia,baaaaaaaaaaaardzo duża moc (miodzio),napęd na cztery koła,waga około 1200 kg po maxymalnym tuningu.Bardzo duża prędkość maxymalna,ja nim jechałem 400 kmh na godzinę.Nawet seryjny jest szybki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Najlepsze auto w trybie GT w Gran Turismo 1
Zwiń
X
-
Najlepsze auto w trybie GT w Gran Turismo 1
25Mitsubishi GTO Twin Turbo0,00%0Nissan Skyline GT-R32,00%8Dodge Viper GTS-R16,00%4Honda NSX12,00%3Subaru Impreza Rally Edition8,00%2TVR Cerbera LM Edition0,00%0Toyota Supra RZ20,00%5Honda CRX Del Sol4,00%1Mazda Eunos Cosmo0,00%0Mitsubishi FTO LM Edition0,00%0Aston Martin DB-78,00%2Chevrolet Corvette GS0,00%0Mazda RX-70,00%0Gran Turismo rulez!!!Tagi: Brak
-
Re: Najlepsze auto w trybie GT w Gran Turismo 1
Ale jeszcze bardzo mi się podoba MITSUBISHI FTO LM ten specjal, to pamietam jeździłem nim na tym jednym z dwóch tych dłóższych wyścigów ten na 30 laps nocą po mieście. Kto wie może się jutro jeszcze rzejade tam
Komentarz
-
moim zdaniem najlepsze sa te 3 samochody:
Toyota supra RZ-tuning max(i ustawienia do niego zawieszenia) normalnie dla mnie mioodzio szybkie i doosyc sterowne po ustawieniach
Mitshubishi FTO LM edition- super sterownosc i przyspieszenie super
Toyota Castrol Supra GT- Wspaniale auto szybkie i doskonala sterownosc
Komentarz
-
Zamieszczone przez PiotrBZamieszczone przez J@nek96Może mi ktoś powiedzieć jak można jeździć np. Mitsubishi Fto LM Edition w Arcade ModePozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
Komentarz
-
Ja wręcz uwielbiam Mitsubishi FTO LM i w Arcade Mode ,nawet niema czegoś takiego jak dostęp Garage z Simulation Mode ,to by było coś! NiepowiemOwszem , jest Mitsu FTO ,ale wersja GPX mający 197hp i FF
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
aa ,jeszcze jedno:
O jaką Mazdę RX7 ci chodzi bo jest kilka:
TypeR z 1991 roku
TypeRB
TypeX
TypeRZ
Aspec
czy już wersje specjalne:
Aspec LM
RX7 LM
ogólnie RX7 niesą takie złe ,najlepszy z nich to RX7 LM ,ja mam niezłe śmigalsko na zakrętach z tym autkiemTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Nie ma Honda'y Civic 3 Door w ankiecie...
A według mnie ten samochód jest najlepszy.
Jedyne wady to słabiutki silnik, u mnie pojedzie najwyżej 201 MPH. Ale w prowadzeniu ta "kolaska" jest świetna.
Drugie miejsce zajmuje Toyota Chaser LM Edition.
Świetne przyspieszenie, dobra prędkość maksymalna ale wszystko to ogranicza okropne prowadzenie samochodu.
W miarę spisuje się na wyjściu z zakrętu, nie kręci bączków jak inne samochody z napędem FR.
Na trzecim miejscu można ulokować Toyota Supra RZ.
Samochód bardzo ciężki w prowadzeniu ale nadrabia wspaniałym przyspieszeniem, bardzo ładnym wyglądem oraz zadowalającą prędkością maksymalną.
Jednak kręcenie bączków po wyjściu z zakrętu plasuje samochód na trzecim miejscu w moim rankingu.
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz