Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT1 Concept Car

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT1 Concept Car

Może ktoś z was wie jak wygrać w UK vs. USA żółtego Concept Car'a. Wiem, że taki jest , ale chyba już po 20 przejazdach tgo wyścigu wygrywałem TYLKO fioletowego, podobnie z 2 nagrodą RX7 tylko zielony (a jest też fiolet!). Jeździłem i amerykańskimi i angielskimi i wygranymi i seryjnymi i nic!!!

Jeśli ktoś taki wygrał to niech da znać!

Dzięki!

Podejrzewam że żółty concept car czyli dodge coperhead jest dostępny po zaliczeniu którejś licencji na złoto.A propos,podobno FTO LM można wygrać w wyścigu JAP vs US,czy to prawda? Mowa oczywiście o GT1
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Nie, raczej nie, bo mam wszystkie złotka i do wygrania jest czerwony (a raczej pomarańczowy:wink: ) zwykły, a tu chodzi o identyczny tyle, że żółty już zmodyfikowany.

Na listach nagród jest i nie tylko on (także zielony FTO LM! ) ale nie da rady ich wygrać.

http://www.gtplanet.net/guides/index.ph ... Prize_Cars

Udało mi się tylko raz wygrać jeden inny wóz, Vipera z zielonymi pasami (normalnie tylko z niebieskimi wygrywam już) i nie wiem dlaczego tak???

Komentarz

Jeżeli FTO LM jest na liście nagród to znaczy że da się go wygrać,tylko że trzeba jechać japońskim autem.Kiedyś mi się to udało.
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Jeżeli chodzi o FTO LM to oczywiście da się go wygrać, tyle, że czarnego, a jest ładna zielona wersja ale tej już nie da się

Komentarz

W GT1 auta się same losują,bo kilka razy przechodziłem całą grę i się okazywało,że wygrywałem całkiem inne auta od tych,co w ostatniej grze.
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Tak prawda, ale po 30 razach nie byłby żaden inny wylosowany tylko ciągle jedne kolory??

Na emulatorze zatrzymywałem chwilę przed końcem i mogłem kilkanaście razy pod rząd próbaować losowania i nic ciągle to samo. Może to tak emulator psuje, bo w ePSXe nie da się np. wozów umyć bo od razu -42,xxx,xxx$!!! :wink: :wink: :wink: Dzięki za odpowiedzi.

Komentarz

Ja osobiście na ePSXe wygrałem kilka razy Mitsubishi FTO LM Edition zielone.A jaką masz wersję ePSXe???Ja mam 1.6.0 i mogę myć auto,ale niekiedy to samo co Tobie mi się dzieje a ogólnie to spoko,moja kuzynka na to zielone FTO mówiła żaba,bo cholernie jej sie podobało
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Cieszy mnie to co piszesz, bo tzn. , że można. :wink:

Mam wersję 1.6.0, a samochodu nie mogę ani razu umyć, chyba, że mam poniżej ~600$ albo jeszcze mniej to wtedy normalnie po 50$ bierze.

Widać to coś u mnie, możliwe, że wersja GT1 jakaś nie taka, ale już na 2 sprawdzałem, może jakiś wadliwy obraz (nawet na amerykańskiej sprawdzałem to też -42,xxx,xxx$ odejmuje).

A wygrałeś tego zielonego po ukończeniu 100%, czy przed? Bo mi jeszcze 2 rajdy zostały (Endurance), nie chciałem jeszcze ich przechodzić. :wink:

Komentarz

Grałem wszystkie wyścigi po kolei i wygrywałem te Fto zielone,to nie zależy od tego czy się ma 100 procent czy na przykład 10.A co do tej myjni to już niewiem.
                    Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Pracuję...
                    X