Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT1 vs GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT1 vs GT2

Która część podoba wam się bardziej?Jeśli chodzi o model jazdy to jedynka

gt1 vs gt2

mnie sie podobaja dwie czesci tylko ze w 2 mogli by dac tunel aerodynamiczny!!!!!
    to prawda o tych 100.98% ,bo ja tez przeszedlem w ponad 100 % czyli 100,98% .Tylko trzeba miec na to sposob.HaHa!

Komentarz

Re: gt1 vs gt2

poco citen tunel nie masz co robić

Komentarz

Tunel aerodynamiczny przydaje się do osjągania prędkości większych nawet o 100KM/H

Już od dawna nie mam gt2 ale skoro tam nie było tynelu aerodynamicznego, to czy był opur powietrza

Komentarz

zdecydowanie nie

Komentarz

wlasnie gram w gt2 na pc

Komentarz

Obydwie są świetne. Tyle, że pierwsza część, jak dla mnie jest kultowa. A intro, nie patrząc na stronę graficzną, wydaje mi się najlepsze do dziś z całej serii.

Komentarz

Ja gram w GT2 na PS2 i tunel aero jest,jak sie za kogoś schowam to natychmiast przyspieszam.Najlepiej sprawdzić w wyścigu TUNED TURBO na TEST COURSE i schować się za HKS Drag'iem.Poza tym kiedy jedziemy za grupą aut i wchodzimy w zakręt to samochód jest mniej stabilny niż gdybyśmy jechali na 1 miejscu,Czasami może dochodzić do utraty panowania nad samochodem właśnie ze względu na zbyt mały opór powietrza i samochód zbyt szybko reaguje na nasze rozkazy niż w czasie jazdy kiedy nikogo przed nami nie ma.
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez ravinia gt
                  wlasnie gram w gt2 na pc

A nie wiesz moze skad mozna sciagnac??
                  Skinhead uderza by z niszczyc wroga...

Komentarz

Zamieszczone przez SQ1LV
                    Zamieszczone przez ravinia gt
                    wlasnie gram w gt2 na pc

A nie wiesz moze skad mozna sciagnac??
                    Witam gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum
                    Dołączam się do pytania .
                    Pozdrawiam
                    I'm lovin it...

Komentarz

Nie ma GT2 na pieca. Można zagrać tylko za pomocą emulatora. EmuRayden albo EPSXE. skąd to wziąć?

a stÄ…d!
                      STOP błędom ortograficznym

Komentarz

ale powiem szczerze, ze duuużo lepiej gra sie na psx. warto wydac te 100 zl za komfort grania bez zbednego halasu i niewygody. 110 zl na psx z alegro i ok 100 zl i 200 zl za 28 calowty tv. wrazenia warte ceny
                        hie hie hie

Komentarz

Też tak myślę,ja do babci kupie pleja jedynkę,żebym miał co robić u niej na wakacjach.Chociaż ja też gram na kompie i mi to nie przeszkadza.
                          Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez schumi
                            Ja gram w GT2 na PS2 i tunel aero jest,jak sie za kogoś schowam to natychmiast przyspieszam.Najlepiej sprawdzić w wyścigu TUNED TURBO na TEST COURSE i schować się za HKS Drag'iem.Poza tym kiedy jedziemy za grupą aut i wchodzimy w zakręt to samochód jest mniej stabilny niż gdybyśmy jechali na 1 miejscu,Czasami może dochodzić do utraty panowania nad samochodem właśnie ze względu na zbyt mały opór powietrza i samochód zbyt szybko reaguje na nasze rozkazy niż w czasie jazdy kiedy nikogo przed nami nie ma.

zgadzam sie ;] czasem staje sie bardzo podsterowny i leci na bande

Komentarz

PracujÄ™...
                            X