hej mam na imie darek w grana gram od kad wszedl na rynek tylko dla tej gry mam PSX i tylko dla niej go kupilem mam problem kiedys jak gralem w grana mialem swoja toyote supre ustawiona perfekt tak jak byc powinno lecz przepadly mi save`y od nie dawna zaczelem grac od nowa i zobilem tak samo jak wtedy wszystkie ustawienia wszystko niby OK ale jest jedna rzecz ktora nie gra..Moja supra kiedys jezdzilem 400km/h teraz problem sie zaczyna gdy wrzucam w niej6bieg na 5 rozpedza mi sie do325km/h i gdy wrzucam 6 predkosc zaczyna spadac traci moc i z325 spada do290 i znowu wlacza5 wiec jak wiecie jak mi pomoc to prosze dajcie znac..pzdr
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Problem] Toyota Supra - prędkość maksymalna.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: [Problem] Toyota Supra - prędkość maksymalna.
Zamieszczone przez dasanitydzieki postaram sie cos zdzialac a mocy raczej za malo nie ma bo ma910ps i wszystkie najlepsze czescijutro sprawdze na innych ustawieniach i dam znac czy dalo to cos pzdr
W takim razie tak jak Ci radzimy sprawdź przełożenia biegów. Moim zdaniem zrobiłeś za długie i auto słabnie ewentualnie jak Łukasz powiedział pokombinuj na przejściu z 5 na 6.
Nic innego jak metoda prób i błędów :wink:
Komentarz
-
wielkie dzieki pomoglo teraz jest wszystko cacy V max 390 szosteczka wchodzi jak marzenie :mrgreen: :mrgreen: a i dotego od0-300 mam w 13s zapewne na forum macie kozakow co to bija na leb ale mi do szczescie narazie wystarczy ;d
Komentarz
-
Zamieszczone przez dasanitywielkie dzieki pomoglo teraz jest wszystko cacy V max 390 szosteczka wchodzi jak marzenie :mrgreen: :mrgreen: a i dotego od0-300 mam w 13s zapewne na forum macie kozakow co to bija na leb ale mi do szczescie narazie wystarczy ;dczy dasanity chciałbyś zamknąć ten temat?
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Zamieszczone przez WiLkU666Zamieszczone przez dasanitywielkie dzieki pomoglo teraz jest wszystko cacy V max 390 szosteczka wchodzi jak marzenie :mrgreen: :mrgreen: a i dotego od0-300 mam w 13s zapewne na forum macie kozakow co to bija na leb ale mi do szczescie narazie wystarczy ;dczy dasanity chciałbyś zamknąć ten temat?
wielkie dzieki wszystkim za pomoc pzdr...
Komentarz
Komentarz