Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Problem] Toyota Supra - prędkość maksymalna.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Problem] Toyota Supra - prędkość maksymalna.

hej mam na imie darek w grana gram od kad wszedl na rynek tylko dla tej gry mam PSX i tylko dla niej go kupilem mam problem kiedys jak gralem w grana mialem swoja toyote supre ustawiona perfekt tak jak byc powinno lecz przepadly mi save`y od nie dawna zaczelem grac od nowa i zobilem tak samo jak wtedy wszystkie ustawienia wszystko niby OK ale jest jedna rzecz ktora nie gra..Moja supra kiedys jezdzilem 400km/h teraz problem sie zaczyna gdy wrzucam w niej6bieg na 5 rozpedza mi sie do325km/h i gdy wrzucam 6 predkosc zaczyna spadac traci moc i z325 spada do290 i znowu wlacza5 wiec jak wiecie jak mi pomoc to prosze dajcie znac..pzdr

Re: pomóżcie

Dziwne,wygląda na to że zbyt wydłużyłeś skrzynię i auto już nie radzi na 6stce.
    Albo masz za mało mocy.

Komentarz

Re: [Problem] Toyota Supra - prędkość maksymalna.

Wartości 5 i 6 przełożenia, za bardzo się różnią. Postaraj się je jakoś do siebie "zbliżyć". Albo ustaw na domyślne, i zrób to od początku, ale tak jak należy. :wink:

Komentarz

dzieki postaram sie cos zdzialac a mocy raczej za malo nie ma bo ma910ps i wszystkie najlepsze czesci jutro sprawdze na innych ustawieniach i dam znac czy dalo to cos pzdr

Komentarz

Zamieszczone przez dasanity
          dzieki postaram sie cos zdzialac a mocy raczej za malo nie ma bo ma910ps i wszystkie najlepsze czesci jutro sprawdze na innych ustawieniach i dam znac czy dalo to cos pzdr
          No w takim razie pary nie brak bo Supra na full Tunie ma jebnięcie
          W takim razie tak jak Ci radzimy sprawdź przełożenia biegów. Moim zdaniem zrobiłeś za długie i auto słabnie ewentualnie jak Łukasz powiedział pokombinuj na przejściu z 5 na 6.
          Nic innego jak metoda prób i błędów :wink:

Komentarz

wielkie dzieki pomoglo teraz jest wszystko cacy V max 390 szosteczka wchodzi jak marzenie :mrgreen: :mrgreen: a i dotego od0-300 mam w 13s zapewne na forum macie kozakow co to bija na leb ale mi do szczescie narazie wystarczy ;d

Komentarz

wielkie dzieki pomoglo teraz jest wszystko cacy V max 390 szosteczka wchodzi jak marzenie :mrgreen: :mrgreen: a i dotego od0-300 mam w 13s zapewne na forum macie kozakow co to bija na leb ale mi do szczescie narazie wystarczy ;d
              No i problem sie rozwiązał czy dasanity chciałbyś zamknąć ten temat?
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Widzę że moderatornia podłapała mój pomysł i temat oznaczyła [Problem]XXX

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                  No i problem sie rozwiązał czy dasanity chciałbyś zamknąć ten temat?
                  Tak mona zamknac ten temat chyba ze ktos tez bedzie mial problem taki sam jak ja wielkie dzieki wszystkim za pomoc pzdr...

Komentarz

Pracuję...
                  X