Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Endurance GT1 [Turniej dla wszstkich]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Endurance GT1 [Turniej dla wszstkich]

Witam wszystkich miłośników Gran Turismo ,jak i zarówno tej kultowej starej już 11-letniej poczciwej jedynki.

Postanowiłem zrobić Turniej na długi wyścig ,otóż :

- Wybieracie medal "30 Laps Night (na niebiesko)"
    - Auto do 500HP mocy sportowej modyfikacji
    - screeny
    - bez oszustw
    - termin do 30 kwiecień 21:00

Życzę miłej przygody i zabawy
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Re: Endurance GT1 [Turniej dla wszstkich]

Ja się na to piszę, w związku z tym ze lubie endurance, a ponadto mam na pleyu przejechaną prawie całą karierę (a akurat tego wyścigu jeszcze nie mam zaliczonego). Tyle ze jest problem z wolnym czasem. Ferie skonczone, następne wolne dopiero na święta. Tak więc moze na Wielkanoc zaliczę ten wyścig, a jak nie to na pewno w któryś weekend. Pozdro .

Komentarz

No to już mamy jednego chętnego.

Chcę po prostu ozywić tą część Gran Turismo , ponieważ coraz mniej ludzi w tą część grą i od razu zaczynają od GT2 ,a nie tak jak powinno od GT1.

Niestety ale tak jest przykra prawda ,GT1 odchodzi w zapomniane i zostajÄ… tylko nieliczni.

Postanowiłem dodać zasadę ,która jest zaczerpnięta z GT4 >> Turnieje >> Nurburgring Nordschleife League.Robisz jedno kolko dowolnym samochodem i podajesz swoj czas wg wzoru.

Komentarz

Ja tez sie pisze moim zdaniem jedynka była najlepsza czescia choc przeszłem ja dawno temu teraz gram w gt4
        mam jeszcze pytanko czy moga byc czasy które uzyskałem wczesniej bo pamietam ze jak jeszcze nie miałem gt2 to bardzo długo jezdzilem w endurence dla kasy i przy okazji szkolilem technike a najbardziej to lubiłem grand valley

Komentarz

Niech będzie ,ale pamiętaj ,że tylko tobie odpuściłem ,normalnie to bym prosił o screena ,ale już ok.

Możesz wpisać.

Komentarz

PracujÄ™...
          X