Cześć , wiecie może czy da się w Gt1 samochód ktory swtowrzylem w trybie "Gran Turismo" przenieść do trybu "Arcade" , bo chciałbym się nim pościgać grając "2 player" . Z góry dzięki za odp i Pozdrawiam
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pytanie odnośnie gt1
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Pytanie odnośnie gt1
ja na Arcade niemam czegoś takiego jak "Home Garage" ,właśnie też mnie to zastanawia ,bo w trybie "Simulation" mam chyba ze 100 samochodów i też chciałbym je zobaczyć na "Arcade" ,próbowałem i niema ,chyba ,że mam jakąś trefną wersjeTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Próbowałem pokombinować ale nic z tego . W trybie "Quick Arcade" -> "Bonus Items" przeszłem wszystko na Hard (mam same czerwone kropeczki) i pod spodem są trzy rubryki ( niebieska , pomarańczowa i czerwona ) w niebiskiej pojawiły mi się 4 marki ( toyota , subaru , dodge , tvr ) w pomarańczowej pisze "Ending Movie" a w czerwonej jest napisane "Hi-res GT" . Natomiast w "Single Race" mam dostępne marki (nissan , honda , mazda , mitsubishi , aston , chevrolet ,toyota , subaru , dodge i tvr ) i w kazdej z nich znjduje sie tylko kilka podstawowych samochodów np. w SUBARU nie ma wogóle tych limitowanych serii obklejonych naklejkami , są same te zwykłe . Może macie jeszcze jakieś pomysły na to jak sprawić zeby w "Quick arcade" byly wszystkie wóżki z mojego garażu w "Gran Turismo" ?
Komentarz
-
dokładnie mam tak samo jak tu kolega napisał powyżej ,też szukałem czy w tych markach jest ,no cóż. . . .
a może jest druga płyta do GT1 ,dostałem tylko jedną i to było zamówione za granicy [z Norwegii, bo mój stary tam kupił i wysłał paczką] ,jak już doszło do nas do skrzynki i otworzyłem to zauważyłem ,że jest jakby podwójne opakowanie GT1 ,czy jakby na 2 płyty ,ale patrze z tyłu na opisy i piszę ,że "DISC 1" ,więc . . . dziwna sprawa . . .
mój stary mi mówił ,że były jakieś kłopoty z tą płytą GT1 ,bo inni twierdzili ,że jedna a inni ,że dwie.
Być może "druga płyta GT1" powoduje ten właśnie "Home Garage" w trybie "Arcade Mode".Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
do gt1 jest tylko jedna płytka , pamietam też że da sie zrobić w arcade że są wszystkie auta tylko ze wtedy mialem taką płytke z gazetki "Playstation" i tam byly savy do gt1 i jak sie je wgrało to już wszystko było git no , ale teraz juz nie mam tej cd i prubóję sam wykombinować jak tu zrobić żeby były wszystkie wózki .
Komentarz
-
Wiem, że temat był napisany dawno temu ale nikt nie odpowiedział poprawnie autorowi tematu.
Więc aby grać "2 Players" z możliwością wybrania aut z garażu należy wejść w tryb Gran Turismo -> Go Race -> Memory Card Battle. W tym momencie wybieramy auto dla pierwszego gracza i gdy już wybierze, należy kartę pamięci przełożyć do 2 slotu i wybrać auto dla drugiego gracza.
Mam nadzieje że pomogłem. Pozdrawiam.
Komentarz
-
Zgadza sie.
albo Tryb Simulation Mode > Go Race
i ten sam ciąg dalszy co Gnapek napisał.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
Komentarz