Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Intro z GT1 prawda czy kłamstwo

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Intro z GT1 prawda czy kłamstwo

nie no jest troche ładniej ale jak wrzuca sie filmik n youtube to traci on na jakosci a masz moze jakies save na kompie z gt1?? zeby chociaz licencje byly na zloto to moze bym przeszedl i jakis filmik zrobil i wrzucil na rapidshara albo cos :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
    Za szyjke mocno chwyć i napij się!
    Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
      nie no jest troche ładniej ale jak wrzuca sie filmik n youtube to traci on na jakosci a masz moze jakies save na kompie z gt1?? zeby chociaz licencje byly na zloto to moze bym przeszedl i jakis filmik zrobil i wrzucil na rapidshara albo cos :mrgreen:
      No tak na Youtube tracą jakość. Hm niestety nie mam w GT grałem swojego czasu na PSXie i to też nie za długo bo bardziej podobała mi się GT2 :wink:

Myślę że savy będą na necie gdzieś :mrgreen:

Komentarz

qrcze nie moge nigdzie znalezdz zadnego sava;/

Jabol punk!

Komentarz

Ja też szukałem nawet na specjalnej stronie i niema.

Komentarz

Dzisiaj wziąłem sie za przecodzenie trzymajcie za mnie kciuki :wink:

Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
              Dzisiaj wziąłem sie za przecodzenie trzymajcie za mnie kciuki :wink:
              UUUU grubo :mrgreen: daj znać o postępach ;p

Komentarz

znalazlem jakiegos sava z odblokowanym hi fi mode tylko przydal by sie jakis konwerter bo jest on do wersji ntsc i ma jakies dziwne rozszerzenie .gme

Jabol punk!

Komentarz

W GT1 tryb Hi-Fi polegał na tym że zwiększono ilość FPS'ów kosztem otoczenia toru. Jechało się jakby płynniej i szybciej ale tylko dlatego że konsola nie musiała rysować horyzontu i innych detali, grafika się nie zmieniła, tekstury są te same tylko że jest ich mniej do obsługiwania i dlatego jest wrażenie lepszej grafiki i prędkości. Gdyby zostawili tylko auto i asfalt to byłoby jeszcze szybciej/płynniej, ale wtedy jechałoby się po torze zawieszonym w przestrzeni i nic poza tym. Podejrzewam że wrzucili to po to żeby pokazać możliwości konsoli w sensie FPS'ów ale kosztem otoczenia czyli nic za darmo.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
                    W GT1 tryb Hi-Fi polegał na tym że zwiększono ilość FPS'ów kosztem otoczenia toru. Jechało się jakby płynniej i szybciej ale tylko dlatego że konsola nie musiała rysować horyzontu i innych detali, grafika się nie zmieniła, tekstury są te same tylko że jest ich mniej do obsługiwania i dlatego jest wrażenie lepszej grafiki i prędkości. Gdyby zostawili tylko auto i asfalt to byłoby jeszcze szybciej/płynniej, ale wtedy jechałoby się po torze zawieszonym w przestrzeni i nic poza tym. Podejrzewam że wrzucili to po to żeby pokazać możliwości konsoli w sensie FPS'ów ale kosztem otoczenia czyli nic za darmo.
                    Jednym słowem zwiększenie ilości klatek na sekundę? Ale to nie robi dużego wrażenia,w standardzie PAL normalny telewizor kineskopowy wyświetla maksymalnie 50pół obrazów czyli 25klatek na sekundę.Więc te kombinowanie przy FPSach nie wiem czy ma sens.

Komentarz

Taki chłyt matetingowy.

Komentarz

Pracuję...
                      X