Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Intro z GT1 prawda czy kłamstwo

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Intro z GT1 prawda czy kłamstwo

http://pl.youtube.com/watch?v=UI4uIayPv ... re=related

Wiec czy to jest intro do GT1 czy nie jeżeli tak to dlaczego ma taką dobrą grafikę

Re: Intro z GT1 prawda czy kłamstwo

Tak, to jest intro z GT1, wtedy się naprawdę do niego postarali. Jest to najlepsze intro z całej serii (nie widziałem tego w GT5 jeszcze), poza tym moim zdaniem GT1 ma najlepszą ścieżkę dźwiękową z całej serii.

Komentarz

Ciekawe jak wtedy mogli zrobic taka dobrą grafike a przy okazji to mi sie najbardziej podoba intro z GT3

Komentarz

Może mogli ale PSX nie uciągnąłby tego.

Komentarz

Kamil 210 przeestań nabijać niepotrzebne posty. Sam ten temat wg mnie jest troche na siłe. a odpowiedz mogłeś juz znaleźc na youtubie w kometarzach.
          Gram, bo lubię!

Komentarz

Zamieszczone przez bumekps2
            Kamil 210 przeestań nabijać niepotrzebne posty. Sam ten temat wg mnie jest troche na siłe. a odpowiedz mogłeś juz znaleźc na youtubie w kometarzach.
            Tak jeżeli umiem angielski to chętnie bym przeczytał a nie nabijam postów po prostu jestem ciekaw czemu jest taka grafika w takiej starej grze

Komentarz

To bylo dawno ale chyba dobrze pamietam, ze podobnie wygladal bonusowy "wyscig" w Tokio noca? Po skonczeniu gry mozna sie bylo przejechac w wyzszej rozdzielczosci na jednym torze (chyba samotnie)... Kopara opadala. Tylko nie pamietam czy to bylo GT1 czy GT2 no ale na pewno PSX
              maruda
              A-spec 17,839 km

Komentarz

W GT1 dostawało się Hi-Fi mode, czyli trasy nocne w dużo lepszej grafice i jakości od normalnych, ale były uboższe w wiele detali i można było tylko samotnie na nich jeździć.

Komentarz

Tak, to jest intro z GT1, wtedy się naprawdę do niego postarali. Jest to najlepsze intro z całej serii (nie widziałem tego w GT5 jeszcze), poza tym moim zdaniem GT1 ma najlepszą ścieżkę dźwiękową z całej serii.
                  Zgadzam sie i popieram! Jest THE BEST!
                  Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ja uwielbiam intro z dwójeczki

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
                      To bylo dawno ale chyba dobrze pamietam, ze podobnie wygladal bonusowy "wyscig" w Tokio noca? Po skonczeniu gry mozna sie bylo przejechac w wyzszej rozdzielczosci na jednym torze (chyba samotnie)... Kopara opadala. Tylko nie pamietam czy to bylo GT1 czy GT2 no ale na pewno PSX
                      Serio było coś takiego? Grałem w obydwie części i nic takiego nie pamiętam...

Komentarz

tu masz wszystko opisane http://gry.mistrzu.com/kody/playstation ... urismo.htm

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                        Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
                          A masz jakiś filmik pokazujący gameplay z tej przejażdżki w wysokiej rozdzielczości? Chciałbym zobaczyć ile wydusili z starego dobrego PSXa i o ile lepiej wygląda auto.

Komentarz

no niestety nie sam chcialbym to zobaczyc, i z tego powodu nawet mialem ochote przejsc gt1 zeby to zobaczyc ale jakos dziwnie sie w nim jezdzi. jutro sproboje na youtube poszukac bo dzisiaj mi sie juz nie chce :mrgreen:

EDIT: znalazlem http://pl.youtube.com/watch?v=mcCu0W7nC8c

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                            Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
                              no niestety nie sam chcialbym to zobaczyc, i z tego powodu nawet mialem ochote przejsc gt1 zeby to zobaczyc ale jakos dziwnie sie w nim jezdzi. jutro sproboje na youtube poszukac bo dzisiaj mi sie juz nie chce :mrgreen:

EDIT: znalazlem http://pl.youtube.com/watch?v=mcCu0W7nC8c

O dziękuje że znalazłeś hmmm ładnie wygląda ale ja nie widzę większej różnicy w grafice spodziewałem się czegoś lepszego (pewnie juz mam skrzywienie przez PS2 i GT4).

Komentarz

Pracuję...
                              X