Re: Przewrócił się ktoś kiedyś na dach w gt1 albo gt2?
jest to niemożliwe ,ponieważ tzw. "Maksymalne wywrócenie się " wynosi kąt 50 stopni ,czy 60 max ,zgadzam się z poprzednikami ,sporo czasu już gram w GT1 i niema wogóle mowy o wywrotce ,jak już to na hardcore pojedziesz na 2 kołach ,przód ,bądź tył ci się podniesie ,mnie się np : tył podniósł podczas ostrego hamowania samochodem Mazda Demio Aspec [211hp - 548kg - FF]
A tu was niezwykle zaskoczę
Otóż w GT2 przyznam się że całkiem przypadkowo udało mi sie wywrócić autko na dach na trasie trial montay. Nie mam niestety jak to udowodnić niestety i przez to możecie mnie wziąć nie poważnie ale myślcie se jak chcecie. Po wywrotce autko upadło na dach i gra włączyła sie w tryb menu jak po przejechaniu wyścigu i było to 6 miejsce. Niestety nie udało mi si dokonać po raz kolejny tego wyczynu ale spróbuje
Na dach nie, ale kiedys jak miałem GT 1, to ojciec tak ostro zaatakował 1. zakręt Trial Mountain, że przeleciał nad trasą robiąc obrót o 360 stopni.
PS. jechał GTO podkręconym na maxa, bez R. M., a trasa była odwrócona. [A to wszystko na ostatnim okrążeniu:]
Komentarz