Witam, w owym watku bedzie chodzilo o przedstawienie swoich najlepszych ustawien...
np.
Tor:
Auto:
Czas:
Ustawienia LSD itp. itd.
Mnie interesuje dobranie ustawien do F1 2007 pod tor Nurburgring GP / F.
Od wczoraj testuje bolid na tym torze i narazie moj najlepszy czas to 1,33,641 na standardowych ustawieniach.
Dzisiaj zaczynam zabawe z ustawieniami, jak tylko uzyskam lepszy czas to podam ustawienia.
Jezeli ktos ma ochote zapraszam do poblikowania swoich testow (ustawien, czasow)
Tory ktore jeszcze bede testowal:
Fuji Speedway.
Lazurowe Wybrzeże.
Monza.
Suzuka.
PS. ABS 1 reszta wylaczona, manualna skrzynia.
--------------------------------------------------
naprawilem silnik i uzyskalem 1,31,925 na standardowych ustawieniach (Nurburgring GT/F)
auto:F1 2007
ustawienia skrzyni biegow- 350
czas: 1,30,946
poszperalem w przelozeniach poszczegolnych biegow i zmienilem rozklad sil hamowania na 4 przod i 6 tyl.
czas jaki udalo mi sie uzyskac: 1,30,144.
Ma moze ktos przetestowane ustawienia zawieszenia lub LSD?
Zanim uda mi sie dojsc do optymalnych ustawien pewnie minie troche czasu
wiadomo nie ma idealnych ustawien dla wszystkich, karzdy jezdzi inna/podobna technika... ale przyklady ustawien moga byc pomocne
// pisanie post pod postem jest zabronione
np.
Tor:
Auto:
Czas:
Ustawienia LSD itp. itd.
Mnie interesuje dobranie ustawien do F1 2007 pod tor Nurburgring GP / F.
Od wczoraj testuje bolid na tym torze i narazie moj najlepszy czas to 1,33,641 na standardowych ustawieniach.
Dzisiaj zaczynam zabawe z ustawieniami, jak tylko uzyskam lepszy czas to podam ustawienia.
Jezeli ktos ma ochote zapraszam do poblikowania swoich testow (ustawien, czasow)
Tory ktore jeszcze bede testowal:
Fuji Speedway.
Lazurowe Wybrzeże.
Monza.
Suzuka.
PS. ABS 1 reszta wylaczona, manualna skrzynia.
--------------------------------------------------
naprawilem silnik i uzyskalem 1,31,925 na standardowych ustawieniach (Nurburgring GT/F)
auto:F1 2007
ustawienia skrzyni biegow- 350
czas: 1,30,946
poszperalem w przelozeniach poszczegolnych biegow i zmienilem rozklad sil hamowania na 4 przod i 6 tyl.
czas jaki udalo mi sie uzyskac: 1,30,144.
Ma moze ktos przetestowane ustawienia zawieszenia lub LSD?
Zanim uda mi sie dojsc do optymalnych ustawien pewnie minie troche czasu

wiadomo nie ma idealnych ustawien dla wszystkich, karzdy jezdzi inna/podobna technika... ale przyklady ustawien moga byc pomocne

// pisanie post pod postem jest zabronione